top of page
Ordrebekræftelse

Ifølge aftale, og med henvisning til hjemmesiden www.Trylleri.com fremsendes hermed ordrebekræftelse.

Vi gør opmærksom på, at ordren bliver bekræftet og aktiveret når kunden sender et "OK" afsted til vores email ( mail@trylleri.com) . Vi vender efterfølgende tilbage til dig med en bekræftelse på modtaget ordre via din mail. 

 

Efter aktivering er ordren at betragte som værende bindende for begge parter jf. Trylleri.com´s almene forretnings, bestillings og afbestillingsbetingelse som beskrevet her i ordrebekræftelsen.

 

Praktiske informationer vedr. afvikling af show:

Forsinkelser:
Trylleri.com´s kunstner ankommer cirka 15 minutter før showstart. Det er meget vigtigt at underholdningen kan begynde på det planlagte tidspunkt. Trylleri.com accepterer op til 15 minutters forsinkelse. Ved forsinkelse på mere end 15 minutter, forbeholder vi os ret til at trække tiden fra den samlede varighed af showet. Således tæller ventetid på lige fod med reel showtid. Ved forsinkelse, er det suverænt trylleri.com der afgør, hvilke dele af showet der eventuelt skal afkortes eller eventuelt helt bortfalde.
Ved forsinkelse, er det suverænt trylleri.com der afgør, hvilke dele af showet der eventuelt skal afkortes eller eventuelt helt bortfalde. 

 

Omklædning:
I bedes have et rum til omklædning parat senest 15 minutter før showstart til vores personale.
I omklædningsrummet ser vi gerne, at der er følgende til rådighed:
Nok gulvplads til en ”almindelig” omklædning, Et afsætningsbord til rekvisitter og lignende, en stol.

 

Vi sætter pris på, at der tilbydes lidt at drikke til tryllekunstneren og de øvrige optrædende.

 

Antal gæster til festen:

Bliver antallet af gæster til festen mere end oplyst af kunden, så skal der automatisk laves nyt tilbud, og denne aftale vil ikke være gældende. Det er op til kunden at oplyse hvis antal gæster forøges.
Der accepteres plus 15 personer.

Afbestillingsbetingelser:

 

Aflysning af arrangement fra kundens side:
Ved aflysning af show med mere end et seks måneders varsel, sker det uden beregning. Ved aflysning af show med mere end en måneds varsel, har Trylleri.com krav på halvdelen af det aftalte honorar.
Ved aflysning på mindre end en måneds varsel, er kravet det fulde honorar. 

 

Aflysning af arrangement fra Trylleri.com´s side:
Vi gør opmærksom på, at trylleri.com aldrig tidligere har måtte aflyse et aftalt show, og kun meget sjældent har været nødsaget til at være færre antal optrædende end aftalt. Vi bestræber os naturligvis på at gøre vores ypperste for altid at gennemføre vores aftaler.

 

Såfremt Trylleri.com ikke er i stand til at gennemføre et aftalt show på grund af fx alvorlig sygdom, uheld, dødsfald i nærmeste familie eller anden force majeure, vil kunden blive friholdt for al betaling.
 

Trylleri.com kan i givet fald ikke drages til ansvar overfor kunden i forhold til hel- eller delvis aflysning. 

 

Alternativt kan kunde vælge at trylleri.com gennemfører showet på en andet nærmere aftalt dag og tidspunkt. I givet fald sker dette til kundens fordel og med en prisreduktion på 5% af den i ordren aftalte pris

 

Såfremt et show helt må aflyses, kan Trylleri.com være behjælpelig med at finde evt. afløser, såfremt kunden måtte ønske dette. I så fald vil kunden modtage et prisnedslag på 10%.
 

Betaling sker i givet fald fortsat som aftalt til Trylleri.com. 

Trylleri.com kan ikke drages til ansvar for indhold og udførsel af en eventuel afløsers show

 

Ved yderligere spørgsmål i forhold til ordre, show, afvikling af show med videre kan vi kontaktes på mail@trylleri.com eller telefon 29 701 701.

 

Trylleri.com takker for ordren og ser frem til, at skabe et magisk show for jer og jeres gæster.

Betalingsbetingelser

Aftalt betalingsform til private kunder:
Kontant på dagen – Betaling før show på dagen - 

 

Firmaaftale/forening:
Kontant på dagen eller via kontooverførsel netto betaling 14 dage. V

 

Vi sender faktura via mail senest 14 dage før show. 

Kunde og Showinformation
Udfyld disse informationer

Tak for din indsendelse!

Vi vender tilbage til dig.

bottom of page