top of page
 • Hvem har I underholdt?
  Vi har underholdt store og små virksomheder i Danmark. Og så har vi været med til en masse private arrangementer ligeledes. Vores trylleri kan bruges til enhver lejlighed – kun fantasien sætter grænser Her er et lille uddrag fra vores kundeliste Applicon A/S, Art People, Alm. Brand A/S, Advodan, BC. Catering, Beckmann A/S, Biogen Idec A/S, Bilka, Bosch/Siemens, Carls Bro A/S, Coloplast A/S, Colt Telecom A/S, Comfi Group, Dansk Apotekerforening, Danske Bank, Dagrofa, Danisco, Diageo Denmark A/S, Danske Spil, Euler Hermes Kreditforsikring A/S, Expan A/S, Forbrugerkontakt, Fyns Bandageri A/S, GN Store Nord, A/S Gustaf Fagerberg A/S, Handelsbanken, HK, Hesselholt Advokater, Hexal A/S, HK, Home, Gyldendal, Hotel Grosvenor Blackpool, England, Kronborg, Kunde og Co, Landbrugsrådet, LEGO A/S, Linpro A/S, Lyngby Storcenter, Mejericentralen A/S, Novo Nordisk, Oneseal A/S, OMD A/S, PA Consolt, Privathospitalet Hamlet, Right Management A/S, Sandvik A/S, Triolab A/S, Wip Personale restauranter A/S, Bog & Idé, BG Enterprise Aps, Zealand Pharma A/S, Orkla A/S, Ejendomsadministrationen Aps, Vangede Kirke, Ups Tecnologies A/S, Kirkebjerg A/S, Kunde og Co, Søndersøskolen, Hillerødholmsskolen, Saxo Bank, SOS, Uniff Gruppen, UU Midt Nordsjælland, UU Nordvestsjælland, Codan A/S, Trans Nordic Tours, Shell A/S, V. Løwener A/S, Vip A/S. mm.
 • Hvor mange mennesker kan I underholde?
  Vi underholder fra 10 til 300 personer. Vi underholder fra privat lille hyggelig fest til stor firmafest.
 • Hvad fokuserer I på når I underholder?
  Det er altid svært når man skal booke tryllekunstner. Der er stor forskel på prisen og forskelligt niveau.Alle tryllekunstnere viser “tricks”, men virkningen, reaktionerne og oplevelserne de producerer, varierer enormt. Når vi underholder, undgår vi “Bare bliv der og se hvad jeg kan gøre!” type præstationer, som i sidste ende er ikke-givende til publikum. I stedet, koncentrerer vi os om stærke effekter, naturlige nærværende præsentationer tilsat en lune og charme. Vi ved at fantastisk magi kun er en del af den samlede pakke. Evnen til at skabe og udføre effekter, samt evnen til at læse sit publikum og øjeblikkeligt at kunne tilpasse sig miljøet er meget vigtig. André Nybo har været under vingerne hos tryllekunstnerne Rune Klan og Allan Rasmussen i 90erne.
 • Holder I jer opdateret i den magiske verden?
  Hvert år deltager vi i verdens største tryllekongres – Magic Convention – i Blackpool England. Vi har været med de sidste 12 år. Her møder vi de største stjerner inden for den magiske verden og får en masse idéer, fif og inspiration til kommende shows. Vi har ligeledes også deltaget ved verdensmesterskaberne i magi i Stockholm og deltaget ved Magicians Masterclass afholdt af Las Vegas Magicians Jeff McBride og Eugene Burger. Vi består desuden af en bred vifte af dygtige tryllekunstnere. Det giver os mulighed for at kunne tilbyde vores kunder fleksible løsninger, der passer til ethvert arrangement.
 • Hvad er prisen på jeres trylleri og shows?
  Det er meget forskelligt hvad prisen er på vores magiske underholdning. Vi udregner en fair pris ud fra følgende kriterier. Hvor i landet foregår arrangementet og for hvor mange mennesker. Der er også en smule forskel på børne og voksenunderholdning. Men skriv endelig eller ring til os, så finder vi en fin pris til jeres arrangement.
 • Hvor underholder I henne?
  Vi underholder i hele landet. Vi har ligeledes underholdt i Tyrkiet, England, Sverige, Thailand, mm. Vores tryllekunstner er uddannet folkeskolelærer og leverer også show på engelsk.
 • Er I med i Magisk Cirkel Danmark?
  Ja, for pokker. Magisk Cirkel Danmark er danmarks største trylleforening. Jeg har været med siden 1991 og er fuldbyrdet medlem. Det er vigtigt at man som tryllekunstner har et netværk man træner sammen med.
 • Kan jeg booke flere tryllekunstnere hos jer?
  Vi består af en bred vifte af dygtige tryllekunstnere. Det giver os mulighed for at kunne tilbyde vores kunder fleksible løsninger, der passer til ethvert arrangement. Vi skræddersyr vores trylleri efter jeres behov, og det udføres af en professionel tryllekunstner. Vi er et firma der har over 20 års erfaring med magisk underholdning.
 • Hvordan booker jeg jer?
  Det er lige til. Vi har en sød telefondame der hedder Alberte, der meget gerne taler med dig om dine ønsker og tanker omkring dit arrangement. Du kan også skrive til os eller udfylde vores kontaktformular. Herefter hjælper vi dig hele vejen, så du får en god magisk oplevelse med dine gæster.
bottom of page