top of page
B3092.png

Børne og familie

Trylleri 

Underholdning med trylleri og fantasi - det er noget alle børn kan lide.

Vi tryller for alle aldre, og garanterer at alle får en positiv oplevelse. Vore shows tilpasses altid til miljøet, alder og den atmosfære, vi optræder i.

Du ville kunne opleve følgende:

  • En mystisk “tryllehat”, der uden tryllekunstneren ved det, tryller med sæbebobler.

  • Vi bruger silketørklæder, balloner, røde næser,”kaniner”, sodavand og meget mere.

  • Derudover bruger vi et lille “kæledyr” ved navn Rocky, som er et klart hit.

  • Masser af interaktion af børn og voksne – selv de mindste er med hele vejen.

  • 30 minutters komedie, sjov, magi og latter.

Tryllekunstner til børn

Mange gange foregår vores børneshows på den måde, at f.eks. fødselaren bliver klædt ud som tryllekunstner og derefter tryller sammen med tryllekunstneren. Dette indslag er meget populært, der sker virkelig noget i dette show, og børnene elsker det.

Vi sørger for at involvere publikum, og flere vil opleve at blive en del af showet.

Vi bruger også balloner og små tryllesæt som gaver til nogle af de børn, der hjælper tryllekunstneren med at trylle under showet. Vi tryller også gerne gaver eller slikposer frem, hvis det ønskes.

Sangerinde:

Som en særlig finish har vi også en mulighed for, at tage vores smukke sangerinde med, som ofte afslutter showet med en sang, som alle børnene kender. Imens tryller tryllekunstneren den afsluttende effekt frem (måske en “snestorm” eller slikposer til fødselaren.

Desuden hjælper sangerinden også med til at få placeret børnene, så alle kan se, og være med inden magien begynder og tryllekunstneren træder frem.

Erfaring:

Vi har stor erfaring med trylleri for børn.

Vores tryllekunstner er uddannet folkeskolelærer, så der er virkelig en god kontakt og forståelse mellem ham og børnene under hele forestillingen.

Efter hvert børneshow signerer vi gerne autografer på postkort til minde om dagen.

Skal du afholde en børnefest lidt ud over det sædvanlige?

Så prøv vores børne-trylleshow!

Hvad siger vores kunder

I formåede at underholde 400 personer, børn som voksne, i et helt forbløffende show. Der er underholdning til børn og voksne, og sikke en afslutning! Vi kan kun give vores bedste anbefalinger.

Holbæk Gymnastikforening

For tredje år i træk booker vi Jeres pakkeløsning. Det er noget, børnene elsker, og vi har stor tilmelding på grund af jeres trylleshow. Det er altid nyt og spændende

Bilka

Vi havde bestil børnetrylleri til vores fest på SAS Radisson i København. Tryllekunstner André Nybo leverede simpelthen underholdning, magi og spas. Vi giver den bedste anbefaling.

Shell

Tilfredse

  kunder 

tryllekunstner til firma
magi
trylle
tryl
underholdning til børn
bottom of page