top of page

NYHEDER

Årets Konfirmationshow

Dette års konfirmationsshow bliver ikke mindre en fantastisk og skægt for alle i selskabet. Vi vil så frygtelig gerne lave dagen endnu mere magisk end den i forvejen er. Læs om vores show her på siden og kontakt os for at høre mere om vores flotte og specielle show til konfirmanden og hele selskabet.

Psssstt. Helt nyt familieshow er klar specielt til dig

Hvor vi glæder os til at vise dig vores helt nye familieshow. Skal du holde fest hvor hele familien er samlet, så har vi et fantastisk show klar til alle aldersgrupper.

Verdenskongressen i Blackpool

Her er vi ovre for at besøge verdens største tryllekongres i Blackpool England. Sammen med andre kollegaer, drager vi af sted for at finde nye og flotte illusioner til vores shows. Dette er en fantastisk oplevelse at trylle sammen med nogle af verdens bedste tryllekunstnere.  På biledet er jeg sammen med verdens absolut bedste Stand up tryllekunstner David Williamson

Lær at trylle

Går du med en lille tryllekunstner i maven eller har du fået mod på selv at lære at trylle, så har du muligheden her.

André Nybo´s  download “Making Magic”, vil lære dig hvordan du kan blive tryllekunstner på kort tid. Du vil opleve 13 flotte tricks, du vil kunne forundre og overraske dine venner og familie med.

Alle trickene bruger kun ting du allerede har i huset, og så er de oven i købet nemme at gå til.

Det er lavet så alle kan være med:

 

Der er ingen tale kun beskrivelser via hænderne. ” Making Magic” er for alle der har interesse for at lære lidt trylleri.

 

Den perfekte gave til: Fødselaren, Konfirmanden, Gommen, 

Julegave til firmafrokosten, Mandelgaven

Pris: 99,- kr

Dejlige reaktioner 

 Der er ikke noget bedre end dejlige reaktioner fra årets shows. 

bottom of page