top of page

Referencer

Tilfredse kunder – Vores garanti for kvalitet

Her på siden vil du kunne læse lidt om hvad vores kunder siger om vores underholdning.

"I formår virkelig at kombinere trylleriet med fantasi, kreativitet, indlevelse, situationsfornemmelse – og ikke mindst humor. Et show udover det sædvanlige "

3 Shape 

Det blev en fantastisk eftermiddag med forrygende et forrygende show. Wow!

Lomax A/S

Vi havde besøg af tryllekunstneren André Nybo og hans smukke assistent til vores hygge i firmaet. Det var yderst professionelt, og vi kan bestemt anbefale dem. Det er bestemt ikke sidste gang, vi ser jer.

Pentia A/S

Stor tak for jeres dygtige indslag festen. Vi har moret os længe efter, I tog af sted. Alle talte begejstrede videre om showet, og vi andre fik gentagne gange grinekramper. Vi vil med glæde anbefale jeres show til andre.

Fagforeningen HK

For tredje år i træk booker vi Jeres pakkeløsning. Det er noget, børnene elsker, og vi har stor tilmelding på grund af jeres trylleshow. Det er altid nyt og spændende.

Bilka

Vi havde bestil børnetrylleri til vores fest på SAS Radisson i København. Tryllekunstner André Nybo leverede simpelthen underholdning, magi og spas. Vi giver den bedste anbefaling.

Shell A/S

Tak for en rigtig hyggelig og skæg dag . Vi ser frem til at se jer igen. I har en fantastisk evne og viser nærvær i showet. Meget, meget flot.

Lundbeck

Vi har set dig før, og jeg glæder mig hver gang til, at jeg skal se sig igen. Jeg er helt sikker på, at mine kollegaer deler den samme mening efter vores fest.

Genzyme A/S

Tusind tak fordi I gjorde en stor dag meget morsom og uforglemmelig.

Ishøj borgerforening

Sikke dog en hyggelig dag i december. I havde sørget for tryllekunstner, julemand og syngende nissepige. Sikke dog et flot show, børnene var vilde med det.

OMD A/S

I formåede at underholde 400 personer, børn som voksne, i et helt forbløffende show. Der er underholdning til børn og voksne, og sikke en afslutning! Vi kan kun give vores bedste anbefalinger.

Holbæk Gymnastikforening

Til tider sad vi bare helt forundret med åben mund.
Til mine drenges store dag, havde jeg fornøjelsen af Tryllekunstner André Nybo.
Alle nød hans magiske evner og til tider sad vi bare helt forundret med åben mund. André er sød, rar og meget opmærksom på sit publikum. Vi havde en rigtig god dag i selvskab med ham. Vi bad om ekstranummer til sidst og selvfølgelig fik vi det fra ham. Alt i alt…Jeg er glad for jeg bookede ham. FANTASTISK underholdning til en konfirmation

Jørgen Pawrup 

Ville lige skrive hvor taknemmelig jeg er for, den virkelig flotte og fantastiske præstation af forbløffende trylleri du gav os til vores fest. Der blev snakket meget blandt gæsterne efter dit show ; Gæsterne har fremhævet dine færdigheder også efter festen .Jeg er så glad for, vi blev anbefalet at bruge dig : Jeg er stadig helt uforstående overfor Citrontricket.

3F

Rigtigt skæg underholdning på et højt plan.
Tak for et helt igennem professionelt og meget underholdende show. Jeres evne til at ramme lige nøjagtig niveauet for det publikum, I optræder for, både hvad angår trylleri og stand up humor, er helt enestående. Samtidig er jeres close up trylleri tryllebindende. Der har kun været positive tilbagemeldinger fra alle gæsterne. Tak fordi I var med til at gøre denne dag til en fantastisk dag.

SEB

Super underholdene!
Andre er sjov på den helt rigtige måde. Vi blev underholdt og kan kun anbefale Andre til andre som vil bruge et festligt indslag til en fest

Gyldendal

***** Nobel og munter optræden
Hej. Vi kom tilfældigvis forbi. Nej det passer ikke. For et stykke tid siden, mødte jeg en pige med en hund, da jeg var ude for at lufte min egen grimme hund. Sådan ca. startede André et underholdende show, der fik både børn og voksne til at grine inderligt.

Mette Hansen

Hele firmaet nød virkelig underholdningen.

Alm. Brand A/S

Det var topklasse.

Søndagsavisen

Et lille uddrag fra vores kundeliste

Applicon A/S, AP Møller Mærsk, Art People, Alm. Brand A/S, Advodan,BC. Catering, Beckmann A/S, Biogen Idec A/S, Bilka, Bosch/Siemens, Carls Bro A/S, Coloplast A/S, Colt Telecom A/S, Comfi Group, Danske bank, Danisco, Diageo Denmark A/S, Euler Hermes Kreditforsikring A/S, Expan A/S, Forbrugerkontakt, 3F, Fyns Bandageri A/S, GN Store Nord, A/S Gustaf Fagerberg A/S, Handelsbanken, Hesselholt Advokater, Hexal A/S, Home, Gyldendal, Hotel Grosvenor Blackpool, England, Kronborg, Kunde og Co, Lactalis, Landbrugsrådet, LEGO A/S, Linpro A/S, Lyngby Storcenter, Mejericentralen A/S, Novo Nordisk, Nykredit, Oneseal A/S, OMD A/S, PA Consolt, Privathospitalet Hamlet, Right Management A/S, Sandvik A/S, Triolab A/S, Wip Personale restauranter A/S, Bog & Idé, BG Enterprise Aps, Zealand Pharma A/S, Ejendomsadministrationen Aps, Vangede Kirke, Ups Tecnologies A/S, Kirkebjerg A/S, Kunde og Co, Skandia, Søndersøskolen, Hillerødholmsskolen, Saxo Bank, Uniff Gruppen, UU Midt Nordsjælland, UU Nordvestsjælland, Codan A/S, Trans Nordic, 3Shape, Tours, Shell A/S, V. Løwener A/S, Vip A/S, Holbæk Gymnastik, HK, Ishøj Borgerforening, Holbæk kommune...

v1488126388_qn56xwtwqpxdv7utw81t (1).jpg

Tilfredse

  kunder 

sos logo.png
brand-1.png
Lego.png
diners_club_logo_1.png
logo_alm_brand120x120.png
bottom of page