top of page

Bryllup

Det er så yndigt at følges ad.

Et bryllup er utvivlsomt en af livets store, festlige begivenheder,

og derfor skal festlighederne jo helst fremstå

som et minde for livet.

Vi har specialiseret os i at underholde ved bryllupper.

Gør festen til noget særligt.

 

Når alt det praktiske omkring bryllupsfesten er på plads – gæstelisten, lokaliteten, maden, kjolen og så videre, så står mange ofte tilbage med tanken; hvad kunne mon give festen det ekstra pift, der gør begivenheden til noget særligt. Måske mangler man noget underholdning?

Ofte vil man også gerne overraskelse brudeparret og gæsterne med en speciel oplevelse, og her passer trylleri perfekt ind i festen, som det overraskende element for hele selskabet!

Overraskelsen.

  • Vi bliver ofte booket af bruden, der vil overraske sin mand med et trylleshow.

  • Pludselig står gommen foran alle i selskabet og tryller og underholder uden egentligt at vide, hvad der foregår.

  • Det er fantastisk morsomt at se på og være med til! Den ukendte mand – tryllekunstneren – skåler og holder en kort tale om gommen, og om hans hemmelige passion for trylleri.

  • Tryllekunstneren fremtryller champagne og præsenterer aftenens magiske hovedperson. Inden gommen får set sig om, står han altså foran hele selskabet og tryller til sin egen store overraskelse.

  • Showet er medvirkende til, at festen for brudeparret og resten af selskabet bliver den uforglemmelige oplevelse, som alle drømmer om.

Varighed: 30 minutter

Vi har prøvet mange forskellige varianter:

Det har for eksempel været trylleri kun for børnene; for gæsterne i haven mens de venter; under kaffen eller til receptionen – og naturligvis også under selve middagen. Vi står naturligvis til jeres rådighed med råd og vejledning, om netop dit bryllup.

Vi vil gøre alt for, at den perfekte fest bliver endnu bedre!

Tilfredse

  kunder 

sos logo.png
brand-1.png
Lego.png
diners_club_logo_1.png
logo_alm_brand120x120.png
bottom of page